Marknadskoordinator

OPSIS söker en ny marknadskoordinator. 

Till vårt huvudkontor i Furulund söker vi en marknadskoordinator. Som marknadskoordinator får du bl.a. en viktig funktion som kontaktperson för våra distributörer och direktkunder vad gäller hantering av deras beställningar samt uppföljning av dessa. Du kommer att arbeta med våra säljare och tekniker, men även ingå i ett koordinatorteam som för närvarande består av ytterligare fem personer med inriktning mot olika marknader. Orderhantering sker i vårt affärssystem Pyramid Business Studio och CRM-system Lime Easy.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Hantera beställningar och ge affärsrelaterad support till våra återförsäljare
  • Vara den fasta punkten för våra säljare då dessa ofta är på resande fot
  • Koordinera och medverka vid marknadsaktiviteter som säljmöten, mässor och kundträffar
  • Medverka vid framtagning av säljstödsmaterial
  • Medverka vid enklare leveranser
  • Utföra marknadsundersökningar
  • Vid behov stödja andra koordinatorer i deras arbete mot andra marknader

Kvalifikationer

Som person är du metodisk, ordningsam och noggrann. Du har siffersinne, mycket god servicekänsla och du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter självständigt. Du är flexibel och kan hantera stressiga situationer. Du är bra på kommunikation med både kollegor och kunder eftersom det är nyckeln till att utföra detta arbete framgångsrikt. Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska och affärsengelska, i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Goda kunskaper i Microsoft Office är också nödvändigt. Kunskaper i skeppning, Pyramid Business Studio och Lime Easy är meriterande.

Vi erbjuder dig trivsam arbetsmiljö med duktiga och trevliga kollegor som hjälper dig att växa med uppgifterna. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning (efter inledande provanställning), med tillträde enligt överenskommelse, och du ska ersätta en medarbetare som går i välförtjänt pension.

Tillträde snarast. E-posta ansökan till HR-ansvarig Anne Levander, anne.levander@opsis.se eller skicka den till OPSIS AB, Box 244, 244 02 Furulund och märk kuvertet “Marknadskoordinator”. Vi vill ha din ansökan senast den 6 juni. Urval sker löpande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Anne Levander på 046-72 25 21.

Välkommen med din ansökan!

OPSIS AB tillverkar och marknadsför mätsystem för ämnesanalys i omgivningsluft och i industriella emissioner och processer. Vi är verksamma sedan 1985 och väl etablerade internationellt med en exportandel på runt 90 procent. I Sverige, Danmark och Norge arbetar vi med försäljning, installation, service och support direkt mot slutkunder, t.ex. miljöförvaltningar, värmeverk och kemiska industrier. Vi har i dag omkring 90 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor per år.