Serviceingenjör till marknad Asien

Är du teknikintresserad och trivs med att arbeta med teknisk support nära kunder? Har du dessutom ett eget driv och tycker om att resa? Till vårt marknadsområde Asien söker vi en serviceingenjör som kommer vara en viktig del i vårt Asien-team.

Om rollen

Som serviceingenjör fyller du en viktig funktion och kommer att ansvara för teknisk support mot våra kunder. Arbetet kan innefatta:

  • Kalibrering och kvalitetssäkring av våra mätsystem
  • Test av våra mätsystem innan leverans
  • Felsökning
  • Kundsupport via e-mail/telefon
  • Utbildning av våra distributörer

I rollen ingår även cirka 70-80 resdagar per år, framförallt till Asien, men även andra destinationer kan förekomma, samt teknisk support för våra mätsystem på fartyg.Placeringsort är OPSIS huvudkontor i Furulund.

Har du den här bakgrunden?

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå och/eller flera års arbetslivserfarenhet med inriktning mot mekanik och elektronik
  • Goda kunskaper i mekanik och elektronik
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav
  • Meriterande med erfarenhet av mätteknik, instrumentering och processtyrning

Är det här du?

Som person har du ett eget driv och ansvarskänsla. Du är serviceinriktad och värnar om att hjälpa våra kunder när de har problem. Du arbetar lösningsorienterat och har förmåga att driva uppgifter självständigt men samarbetar också väl med andra. Du har ett starkt teknikintresse och förmåga att tänka logiskt. Du har en positiv inställning, är nyfiken och vill utvecklas både personligt och i yrkesrollen. Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, då engelska delvis är ditt arbetsspråk.

Du blir en viktig del av OPSIS

Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Som serviceingenjör på vår Asien-marknad blir du en del av ett sammansvetsat team som hjälper och stöttar varandra. Du kommer att få internutbildning på OPSIS mätsystem av vårt befintliga supportteam.

Tillträde snarast. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi vill ha din ansökan senast den 9 september 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. E-posta din ansökan till HR-ansvarig Anne Levander, anne.levander@opsis.se och skriv 'Serviceingenjör Asien' i ämnesraden.

Vill du veta mer om tjänsten?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Arvidsson, Marknadschef Asien, anders.arvidsson@opsis.se, 046-722581.

Välkommen med din ansökan!