Serviceingenjör till marknad Skandinavien – Furulund

Är du teknikintresserad och trivs med att arbeta nära kunder? Har du dessutom ett eget driv och värdesätter möjligheten att kunna planera din egen arbetstid? 

Till vårt servicedistrikt Skandinavien Sydväst söker vi en servicetekniker som kommer bli en viktig del i vårt växande team som idag består av sju personer.

Om rollen

Som servicetekniker består din främsta arbetsuppgift i att utföra service av mätutrustning hos våra kunder enligt överenskomna avtal. Servicen kan innefatta:

  • Kalibrering och service av mätinstrument
  • Rekognosering inför nyinstallation
  • Installation
  • Övervakning och översyn
  • Dokumentation av utfört arbete

I rollen ingår även löpande support under ordinarie arbetstid, samt beredskapstjänst var sjätte vecka.

Som servicetekniker har du ansvar för att vårda dina kundrelationer och självständigt planera dina kundbesök. Våra kunder är geografiskt utspridda i södra Sverige, Danmark och Norge varpå resor är en naturlig del av arbetet, ca 2-3 resdagar/vecka. Placeringsort är Furulund.

Har du den här bakgrunden?

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå och/eller flera års arbetslivserfarenhet med inriktning mot mekanik och elektronik
  • Meriterande med erfarenhet av mätteknik, instrumentering och processtyrning
  • Meriterande med erfarenhet av programmering, kommunikationsprotokoll, el- och mekritningar
  • B-körkort är ett krav

Är det här du?

Som person har du ett starkt eget driv och ansvarskänsla. Du arbetar lösningsorienterat och har förmåga att driva uppgifter självständigt men samarbetar också väl med andra. Du har ett starkt teknikintresse och förmåga att tänka logiskt. Du har en positiv inställning, är nyfiken och vill utvecklas både personligt och i rollen. Du är serviceinriktad och värnar om att göra kunderna nöjda. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Du blir en viktig del av OPSIS

Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Som servicetekniker hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som hjälper varandra dagligen. Du kommer att få utbildning på OPSIS mätsystem under din första tid hos oss.

Tillträde snarast. Tillsvidareanställning. Vi vill ha din ansökan senast den 21 april 2023. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. E-posta din ansökan till HR-ansvarig Anne Levander, anne.levander@opsis.se och skriv ”Serviceingenjör Furulund” i ämnesraden.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Karlsson, Regionchef Region Sydväst, niklas.karlsson@opsis.se, 046–72 25 93, alternativt serviceingenjör Christer Johansson 046-72 25 92.

Välkommen med din ansökan!

OPSIS AB tillverkar och marknadsför mätsystem för ämnesanalys i omgivningsluft och i industriella emissioner och processer. Vi är verksamma sedan 1985 och väl etablerade internationellt med en exportandel på runt 90 procent. I Sverige, Danmark och Norge arbetar vi med försäljning, installation, service och support direkt mot slutkunder, t.ex. miljöförvaltningar, värmeverk och kemiska industrier. Vi har i dag omkring 90 anställda och omsätter ca 170 miljoner kronor per år. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 och ISO 45001, och har ett ackrediterat kalibreringslaboratorium enligt ISO 17025.