Servicetekniker till region sydväst

Är du teknikintresserad och trivs med att arbeta nära kunder? Har du dessutom ett eget driv och värdesätter möjligheten att kunna planera din egen arbetstid? 

Till vårt servicedistrikt Skandinavien Sydväst söker vi en servicetekniker som kommer bli en viktig del i vårt växande team som idag består av sju personer.

Om rollen

Som servicetekniker består din främsta arbetsuppgift i att utföra service av mätutrustning hos våra kunder enligt överenskomna avtal. Servicen kan innefatta:

  • Kalibrering och service av mätinstrument
  • Rekognosering inför nyinstallation
  • Installation
  • Övervakning och översyn
  • Dokumentation av utfört arbete

I rollen ingår även löpande support under ordinarie arbetstid, samt beredskapstjänst var åttonde vecka.

Som servicetekniker är du ett av OPSIS viktigaste ansikte utåt gentemot våra kunder och att vårda och ansvara för dina kundrelationer är en viktig del av ditt arbete. Du ansvarar även för att självständigt planera dina kundbesök. Våra kunder är geografiskt utspridda i södra Sverige, Danmark och Norge. Kunderna till tjänsten vi söker är koncentrerade till södra Sverige, dock kan arbeta förekomma i hela regionen. Placeringsort är Furulund.

Har du den här bakgrunden?

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå och/eller flera års arbetslivserfarenhet med inriktning mot mekanik och elektronik
  • Meriterande med erfarenhet av mätteknik, instrumentering och processtyrning
  • Meriterande med erfarenhet av programmering, kommunikationsprotokoll, el- och mekritningar
  • B-körkort är ett krav

Är det här du?

Som person har du ett starkt eget driv och ansvarskänsla. Du arbetar lösningsorienterat och har förmåga att driva uppgifter självständigt men samarbetar också väl med andra. Du är pålitlig och förstår vikten av att vara professionell och verka för ett gott arbetsklimat på din arbetsplats. Du har ett starkt teknikintresse och förmåga att tänka logiskt. Du har en positiv inställning, är nyfiken och vill utvecklas både personligt och i rollen. Du är serviceinriktad och värnar om att göra kunderna nöjda. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Du blir en viktig del av OPSIS

Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Som servicetekniker hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som hjälper varandra dagligen. Du kommer att få utbildning på OPSIS mätsystem under din första tid hos oss.

Tillträde snarast. Tillsvidareanställning. Vi vill ha din ansökan senast den 4 mars 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. E-posta din ansökan till HR-ansvarig Anne Levander, anne.levander@opsis.se och skriv ”servicetekniker Furulund” i ämnesraden.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Karlsson, Regionchef region Sydväst, 046-722593 alternativt serviceingenjör Christer Johansson 046-722592.

Välkommen med din ansökan!

OPSIS AB tillverkar och marknadsför mätsystem för ämnesanalys i omgivningsluft och i industriella utsläpp och processer, samt system för livsmedelsanalys. Vi är verksamma sedan 1985 och väl etablerade internationellt med en exportandel på runt 90 procent. Vi har i dag omkring 90 anställda och omsätter ca 170 miljoner kronor per år. Vi är ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 27001- och ISO 45001-certifierade såväl som ISO 17025-ackrediterade.